Gastenboek

Bedankt dat je mijn website bezoekt. Schrijf hier een groet in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je groet zetten.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Danniella, 9. dec, 2018
Nice site
E-mail:
Geschreven door team rejoice reizen, 3. okt, 2018
He gastenboek is zeker nog in gebruik.

Geschreven door John en Willeke, 2. okt, 2018
Se side is top! Maar is deze nog wel in gebruik? Het laatste bericht hier in het gastenboek is van 5 mei jongstleden.
Geschreven door Francisca, 5. mei, 2018
Aan alle mede- pelgrims, vooral degenen die onze priester Hans gekend hebben.
Misschien hebben velen onder u ook de volgende ervaring.
Onze priester Hans laat mij heel duidelijk weten dat hij bij ons was. In het bijzonder tijdens de H.Mis, m.n.de consecratie.
En ik moet dit in het gastenboek schrijven.

In gebed verbonden,.
Geschreven door Henk kleijwegt, 27. dec, 2016
Lieve mensen kreeg op 2de kerstdag bericht dat pastoor Hans vergeer is overleden hij was een goede vriend van me hij was blij als ik er was bij de viering in schiedam en assiteerde hem bij de viering en nu ben ik mijn beste vriend kwijt maar zoals hij zei als mijn dag komt treur niet en blijft lachen ik zal over jullie waken
E-mail:
Geschreven door Marquita Ochoa, 15. nov, 2016
Bedankt voor alle informatieve en ik heb veel geleerd en ik ben blij dat ik was in staat om een aantal ideeën hier te komen, leuke site.
Geschreven door Zuster Baptista (zuster van de vogeltjes), 10. jun, 2016
De foto's geven aan hoe één de groep was dit jaar. Fijn om te zien !
Ik ben dankbaar dat ik met jullie mocht zijn in gebed vanuit thuis, maar aanwezig door de vogeltjes bij u allen.

Geschreven door Gert Koren, 12. mei, 2016
beste pastoor Hans Vergeer,

Ook de familie Koren denkt aan u in onze gebeden, zowel mijn zonen Michiel en Mathieu als ik, Wij hopen dat uw gezondheid terug mag keren en u nog vele jaren uw mooie werk mag blijven doen.
Vrede en alle goeds gewenst uit Leiden!
Gert Koren
E-mail:
Geschreven door Louisa de Groene- Dhaene, 8. mei, 2016
Heel Hartelijk dank aan Pastoor Hans Vergeer, George , Marleen, Arjen en Mellanie voor de geweldige tijd in Medjugorje en de goede organisatie van de reis.
Zeker de mooie preken van Pastoor Hans hebben mij weer veel goed gedaan.
Bewondering voor hem , hoe hij in zijn situatie nog zoveel voor ons heeft kunnen betekenen en moed heeft kunnen geven om mee alles om te gaan wat ons bezighoud.
Ook veel dank aan alle medebedevaarders het was een grote familie, we waren zeer met elkaar verbonden in verdriet en in vreugde het was weer een grote genade wat we in Medjugorje hebben ontvangen.
E-mail:
Geschreven door Francisca, 30. sep, 2015
Wel laat, maar alsnog : Wat hebben wij een prachtige bedevaart gehad in Medjugorje met Pastoor Hans, George, Marleen, Arjan, Melanie, Quinten, Valentino, Maximiliaan en alle mede pelgrims. Dank jullie wel !!!
Pastoor Hans, heel veel kracht en beterschap!!!
Geschreven door Mieke Heukels, 27. jul, 2015
Lieve Hans, wij wensen je sterkte, Gods kracht en zegen in deze zware tijd en we hopen dat je de kracht van boven krijgt om dit te dragen. Lieve groeten uit Krimpen Evelien, Mieke en Ans
E-mail:
Geschreven door Tineke Bouwmans, 24. jul, 2015
Beste Hans,
Vanuit Lekkerkerk wil ik jou,veel sterkte wensen,in deze moeilijke tijd.In de kerk,bidden wij iedere zondag voor jou.
Een lieve groet,Tineke
E-mail:
Geschreven door Louisa de Groene-Dhaene, 15. mei, 2015
Hierbij wil ik Pastoor Vergeer, George en Marleen , Arjen en Mellanie heel hartelijk danken voor de mooie de tijd in Medjugorje. Bijzonder veel respect voor de Pastoor omdat hij ondanks zijn ziekte toch de juiste woorden wist te vinden om ons allen te raken zeker tijdens de mooie preken in de H. Mis.
Ook dank aan heel de groep het was een fijne groep en een goede sfeer met veel belangstelling voor elkaar.
Ik vind het altijd weer bijzonder hoe je in Medjugorje ervaart dat de Hemel de aarde raakt.
Weer eenmaal thuis in de "gewone "wereld moet je altijd weer even wennen hoe het er allemaal aan toe gaat . Maar we werken er aan en bidden ervoor en hopelijk lukt het om de liefde van God uit te stralen al is het maar een klein beetje.
Hartelijke groeten Louisa de Groene-Dhaene
E-mail:
Geschreven door Wil van Dongen, 10. mei, 2015
Wat was het een mooie ervaring. De ontmoeting met Jezus en Maria. De biecht en de aanraking met de kracht van de Heilige Geest. Dit alles onder de bezielende leiding van priester Vergeer!
Maar ook de vele en liefdevolle gesprekken met mensen uit de groep heb ik als zegening en genade mogen ontvangen. Dat alles hebben jullie als familie georganiseerd, Mijn oprechte dank voor alle aspecten van deze reis en alle liefde die ik mocht geven en ontvangen. Gods zegen toegewenst aan allen. Vergezeld van de Moederlijke zegen van Maria, Moeder, Koningin van de vrede. Nu gaan we weer werken aan het uitvoeren van haar oporoep om Gods liefde aan allen zichtbaar te maken gevoed vanuit een innerlijk gebedsleven. Hartelijke groet, Wil
Geschreven door rene schenkhuizen, 7. mei, 2015
Hierbij wil ik de organisatie van Rejoice Reizen nogmaals bedanken voor de voortreffelijke organisatie en begeleiding van de reis die ik onlangs van 28-4-2015 t/m 5-5-2015 naar medjugorje gemaakt heb met mijn vrouw. Alles was in de puntjes geregeld en ik zou het iedereen aanraden om een Bedevaart te boeken via deze organisatie.Nogmaals : het was fantastisch en overgetelijk!!!!
E-mail: